Hemstäd

Östersund - Åre - Krokom - Berg

Hemstäd i Östersund

I livet finns det så många måsten för att vardagen ska gå ihop. Jobba, handla mat, hämta på dagis, träna, städa. Listan är lång och när alla måsten är avklarade tycker många att tiden inte räcker till.

Vi erbjuder hemstädning enligt de intervall som ni önskar. Det kan vara veckostädning eller två gånger i månaden eller om ni så önskar månadsstädning.

Vårt marknadsområde är Östersund, Krokom, Åre och Bergs kommuner

Ring 070-600 00 08, 073-805 47 02 eller Mejla

Glöm inte RUT-avdraget på upp till 50%
Image
Image

Veckostädning

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig.

I dagens samhälle är det svårt att få tid till den ständigt återkommande veckostädningen. Vi ser till att din veckostädning blir av, precis som du själv vill ha den.

Storstädning

Har ni kanske behov för en vårstädning eller höststädning, feststädning eller bara en ordentlig städning av ert hem?

Ni väljer själva vad som storstädningen ska omfatta. Vi erbjuder allt från vanlig hemstädning då vi tar golven, dammtorkar öppna ytor och rengör badrum, toaletter och kök, till grövre städning såsom vitvaror, ugn/spis, fönsterputsning, golvbrunnar och avlopp med mera.

Kontakta oss

Kontakt

Storsjöbygdens Städ AB
Chaufförvägen 20d
831 48 ÖSTERSUND

Mobil:
Torbjörn Falk 070-600 00 08
Rezgar Bijar 073-805 47 02

E-post:
Mejla

Om oss

Alla uppskattar ett rent hem eller kontor. Kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Vi erbjuder kostnadsfri städanalys och lämnar offerter på alla typer av städuppdrag.

RUT-avdraget

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Begreppet rut-avdrag används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för husarbete och gäller för arbetskostnaden.

RUT-avdraget kan användas på samtliga våra tjänster och vi ordnar allt pappersarbete och ni får en offert och faktura på det verkliga beloppet. Avdraget kommer sedan specat på er deklaration.

Läs mer:
RUT-avdrag privat
RUT-avdrag företag